پروانه کاظمی” برای تلاش بر روی قله دائولاگیری راهی نپال شد
پروانه کاظمی امروز ۱۵ فروردین ۹۳ برای تلاش بر روی هفتمین قله بلند جهان دائولاگیری راهی نپال شد….

ایشان در “وب سایت شخصی” خود خبر سفر به نپال برای صعود قله دائولاگیری را منتشر کرد . ایشان در وبسایت شخصی خود اینگونه نوشته است :
دوستان خوبم
سالی سرشار از شادی، سلامتی و پویایی را برای همه آرزو می کنم.
امروز ۱۵ فروردین ۹۳ برای تلاش بر روی هفتمین قله بلند جهان دائولاگیری راهی نپال شدم.
دائولاگیری یک به ارتفاع ۸۱۶۷ متر در غربی ترین قسمت هیمالیای نپال و در ۳۴ کیلومتری آناپورنای یک واقع است.
این کوه، بلندترین قله از کوهستان ۱۲۰ کیلومتری دائولاگیری است. 
دائولاگیری در زبان سانسکریت به معنای کوه سفید می باشد و اولین صعود موفق آن در ۱۳ می ۱۹۶۰ توسط تیمی از سویس، اتریش و نپال از مسیر صعود نرمال آن که رخ شمال شرقی می باشد، صورت گرفت.
تا پایان سال ۲۰۱۳ تعداد ۲۲۴۶ تلاش بر روی این کوه صورت گرفته که منجر به ۴۵۶ صعود و متاسفانه ۷۵ مرگ بوده است.
اولین تلاش ایرانی بر روی این قله در سال ۲۰۰۶ و توسط آقایان امیر حسین جابر انصاری وزنده یاد مهدی اعتمادی فر تا ارتفاع ۸۰۰۰ متری صورت گرفت. در دومین تلاش متاسفانه در بهار ۲۰۰۹ اولین پلنگ برفی ایران زنده یاد مهدی اعتمادی فردر مسیر قله جاودانه شد. در بهار ۲۰۱۰ تیمی ۱۲ نفره از فدراسیون کوهنوردی عازم این قله شد که ۵ نفر از اعضای این تیم (آقایان عظیم قیچی ساز، سید محمد واسع سید موسوی ، مجید نعمت الهی، ایرج معانی و محمود هاشمی) موفق به صعود قله شدند و نیز در بهار ۲۰۱۲ زنده یاد مهدی عمیدی دومین پلنگ برفی ایران طی تلاشی به یاد ماندنی و استثنایی موفق به صعود قله شد. 
شرایط هوای نامساعدی که اغلب بر این منطقه غالب است و عدم حضور تیم های بزرگ مشکلات فراوانی در سال های اخیر برای کوهنوردان پدید آورده به طوری که در سال ۲۰۱۳ علی رغم تلاش های فراوان هیچ کس موفق به صعود دائولاگیری نشد.
صعود این کوه مستلزم حضور تیم های قوی در منطقه و همکاری آنان می باشد که ظاهرا امسال متاسفانه به این گونه نخواهد بود و نفرات کمی در منطقه حضور دارند و در نتیجه نیاز به کاری چند برابر می باشد. با این وجود من نهایت تلاشم را خواهم کرد و ریسک تلاش بر روی این قله زیبا را به انتخاب قله دیگری با شانس صعود بیشترترجیح می دهم. 
برنامه من پس از سه روز اقامت در شهر با ترکینگ ۷ روزه برای رسیدن به کمپ اصلی آغاز خواهد شد و در کمپ اصلی در حدود یک ماه فرصت صعود خواهم داشت. 
از تمام مهربانی ها و حمایت های شما بی نهایت سپاسگزارم.
به امید دیدار دوباره،
پروانه
منبع: کوه نامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *