صعود به قله کوبری

طبق برنامه شش‌ماهه دوم سال ۱۴۰۳ باشگاه قاجر قروه، صعود به قله کوبری، مرتفع‌ترین قله استان همدان، در روز دوشنبه مورخ ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۳ اجرا گردید.

نفرات شرکت‌کننده در برنامه:

طیب صالحی, شهرام نعمتی, حسین عربیان, حمید زرین, علی الیاسی (سرپرست)

 

برنامه در ساعت ۵:۳۰ صبح با یک دستگاه خودروی مزدا دوکابین از قروه آغاز شد. تیم پس از عبور از شهرهای اسدآباد و کنگاور، در ساعت ۷:۳۰ به شهر تویسرکان و سپس به سمت شهر سرکان حرکت کرد. از مسیر جاده خاکی باغات به سمت چشمه سرهنگ ادامه مسیر داده شد.

در ساعت ۸:۱۵ به دلیل عمق برف، خودرو متوقف و تیم پیاده به سمت چشمه سرهنگ حرکت کرد. پس از صرف صبحانه در نزدیکی چشمه، تیم در ساعت ۹:۳۰ به محل چشمه سرهنگ رسید که باوجود پوشش کامل برف، زیبایی خاصی داشت.

با توجه به اینکه این اولین صعود تیم از مسیر سرکان به قله کوبری بود، یال روبروی جاده انتخاب شد و تیم به سمت یال اصلی صعود کرد. هرچند این مسیر در ضلع جنوبی قله قرار داشت، اما برفی با عمق حدود ۳۰ تا ۴۰ سانتی‌متر تیم را مشغول برف‌کوبی کرد.

در ساعت ۱۱:۰۰ تیم به یال اصلی رسید و پس از عبور از چند قله فرعی، در ساعت ۱۳:۱۵ به قله کوبری صعود کرد. پس از گرفتن عکس و لذت بردن از هوای عالی قله، تیم فرود خود را از طریق دره چشمه سرهنگ آغاز کرد.

در ساعت ۱۷:۰۰ به خودروی پارک‌شده رسیدند و در نهایت در ساعت ۱۹:۳۰ به قروه بازگشتند. برنامه در سلامت کامل به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *