گروهی از دانشمندان آمریکایی روز جمعه در تلاش برای کسب دانش بیشتر درباره سیستم قلب و عروق افراد در ارتفاع بالا و کمک به درمان بهتر بیماران قلبی و تنفسی برای تحقیق درباره کوهنوردان قله اورست رهسپار نپال شدند.
بروس جانسون متخصص بیماری های قلبی – عروقی در درمانگاه مایو در مینه سوتا و سرپرست این گروه گفت موضوع این تحقیق یک گروه آمریکایی است که در نظر دارد اولین صعود یک گروه امریکایی را به قله اورست در سال هزار و نهصد و شصت و سه تکرار کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از کاتماندو، ۹ کوهنورد در این گروه تحقیق حضور دارند که از مسیرهای مختلف به قله اورست صعود میکنند.
حدود سه هزار و هفتصد نفر از سال هزار و نهصد و شصت و سه تاکنون مرتفع ترین قله جهان را به ارتفاع هشت هزار و هشتصد و پنجاه متر فتح کرده اند.
جانسون در کاتماندو به رویترز گفت:« ما علاقه مندیم اطلاعاتی را درباره فیزیولوژی ریه در ارتفاع بالا داشته باشیم که مشابه فیزیولوژی ریه در بیماران نارسایی قلبی است.» جانسون گفت: این ۹ کوهنوردی که پیشتر با آب و هوای کوهستانی آشنا شده اند به تجهیزاتی از جمله ساعت مچی ویژه و یک بازوبند مجهز هستنند که به مسئولان در ازمایشگاه اردوگاه اصلی امکان نظارت بر فعالیت بدن آنها را می دهد.
این ساعت سطح اکسیژن خون آنها را اندازه گیری می کند و بازوبند نیز میزان انرژی و کالری مصرفی آنها را نشان می دهد.
جانسون گفت وسیله ای در لباس این کوهنوردان تعبیه شده است که فعالیت های قلبی آنها را اندازه گیری می کند. وی افزود این تحقیق به کشف اطلاعات بیشتری درباره بیماری ها در ارتفاع بالا منجر می شود؛ بیماری هایی که باعث مرگ افراد در مناطق کوهستانی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید