عینکی برای گفتمان گروهی در هنگام اسکی!

در حالی‌که ویژگی بیشتر عینک‌ها حفاظت چشمان در برابر برف و نور روشن است اما “بوهل اسپیک گاگل” فراتر از این امکان پاگذاشته و با اتصال به وسیله بلوتوث به گوشی همراه شما به عنوان یک ابزار هندزفری عمل می‌کند.  
دکمه‌هایی در کنار عینک «Buhel Speakgoggle G33» وجود دارند که امکان کنترل پخش آهنگ یا پاسخ به تماس‌ها را فراهم می‌کنند و حتی پوشیدن دستکش در هوای سرد مانع از عملکرد و استفاده شما از صفحه لمسی نمی‌شود که این ویژگی مفید خواهد بود.
این عینک همچنین میکروفون ویژه‌ای دارد که ارتعاشات ارسال شده از طریق استخوان‌های صورت شما را گرفته و برای ارتباط واضح، حرف‌های شما را همزمان با حذف صداهای زمینه دریافت می‌کند و از این رو دیگر لازم نیست برای اینکه مخاطب شما صدایتان را بشنود، فریاد بکشید!
اما “اسپیک گاگل جی ۳۳ ” محدود به استفاده از تلفن همراه نیست و به شما امکان می‌دهد برای مکالمه گروهی، حداکثر به شش عینک دیگر از نوع خودش متصل شوید تا در هنگام اسکی یک کنفرانس تلفنی را هدایت کنید.

منبع:جام‌نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *