رییس اداره ورزش و جوانان مهاباد، از احداث نخستین دهکده کوهنوردی کشور در این شهرستان خبر داد.
‘ابراهیم باپیرآقایی’، روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگاران اظهار داشت: کار احداث این دهکده توسط هیئت کوهنوردی مهاباد و علاقمندان به این رشته به صورت کاملا خودجوش با ایجاد کمپ های کوهنوردی آغاز شده است.
این دهکده با عنوان دهکده کوهنوردی ‘سه کانیان’ در ارتفاعات ‘کانی شیخان’ در دست احداث بوده و علاقمندان به رشته ورزشی کوهنوردی تاکنون ۲۵ کمپ مجزا در این منطقه ایجاد کرده اند.
کوهنوردان مهابادی هنگام صعود به ارتفاعات منطقه در این کمپ ها، که بیشتر آنها مجهز به وسایل رفاهی و گرمایشی هستند، استراحت و حتی اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی کوهنوردی و سنگ نوردی می کنند.
20 هکتار از اراضی اطراف این کمپ ها با نام دهکده کوهنوردی سه کانیان به زودی به ثبت رسیده و زمینه عملیات حصار کشی و تجهیز آن نیز برای استفاده عموم به ویژه علاقمندان به کوهنوردی فراهم شود.
در صورت اتمام کار ثبت این اراضی تعداد دیگری کمپ در این مکان ایجاد و دهکده مزبور به یکی از مهمترین مکان های کوهنوردی در شمال غرب کشور تبدیل شود.
مهاباد از دیرباز به عنوان یکی از قطب های مهم رشته کوهنوردی در کشور مطرح بوده و کوهنوردان این شهرستان در عرصه های داخلی و خارجی موفق به فتح قلل فراوانی شده اند.
تاکنون ۱۰ نفر از کوهنوردان این شهرستان موفق به فتح قله های با ارتفاع بالای هفت و هشت هزار متر در داخل و خارج از کشور شده اند. شهرستان مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید