کاوان محمد زاده کوهنورد ۲۳ ساله ی سقزی ۱۲ مهر ماه سال جاری از طریق فرودگاه دوحه ی قطر به طرف کاتماندو پایتخت کشور نپال اعزام میشود . وی قصد دارد در مدت ۱۰ روز به قله ی ۶۶۵۴ متری mera peak دست یابد . قله ی mera peak یکی از قله های منطقه ی ساگارماتای نپال است .
mera در زبان محلی به معنی دختر است و یکی از زیباترین چشم اندازهای کوهستانی دنیا را داراست . از بلندای این قله می توان قلل ۸۰۰۰ متری ماکالو ، لوتسه ، اورست که پیشتر توسط زنده یاد محمد اوراز فتح شده بود مشاهده کرد همچنین قله ی کانچن چونگا نیز از فراز مراپیک قابل مشاهده است .
کاوان محمد زاده قصد دارد از جبهه ی شمالی برای رسیدن به قله ی ۶۶۵۴ متری آن تلاش نماید . وی یکی از سنگنوردان و کوهنوردان توانمند و جسور سقز است که در تلاشی مستقل با هزینه ی شخصی به این برنامه خواهد رفت که بتواند در اولین تلاشش بر روی هیمالیای نپال برای صعودهای آینده ی خود خیز بردارد .

دیدگاهتان را بنویسید