آبشار ایگوازو از عجایب هفتگانه طبیعت

آبشار ایگوآزو در کشور برزیل با ارتفاع ۸۲ متر و عرض ۲۷۰۰ متر، پنجمین آبشار بلند دنیا به شمار می‌رود. این آبشار بر روی رود ایگوآزو واقع شده که از شهر کوریتیبای برزیل آغاز شده و پس از طی مسیر چند صد کیلومتری وارد مرز برزیل و آرژانتین می‌شود. ایگوآزو در سال ۲۰۰۹ به عنوان یکی از نامزد‌های عجایب هفت‌گانه‌ی طبیعت معرفی شد.

بخش‌‌های ایگوآزو، آبشاری به نام “گلوی شیطاناست” که شکلی نعل اسبی داشته و دارای ۲۶۹ فوت عرض و دو هزار و ۳۰۰ فوت طول می‌باشد. از جمله جاذبه‌های تفریحی که در کنار آبشار قرار دارد، قطار جنگلی و پل‌های پیاده‌رویی است که در اطراف آبشار قرار داشته و بازدید‌کنندگان با استفاده از آن‌ها می‌توانند تمام مناطق مشرف بر ایگوآزو را مشاهده کنند.

 مقدار جریان آب آنها سه برابر آبشارهای نیاگارا برآورد شده است. این آبشارها که بین کشور برزیل و آرژانتین قرار دارند، در جنگل های نیمه حاره ای قرار دارند و هر سمت آن، نماهای مخصوص به خود را دارد. این آبشار شامل چندین آبشار کوچکتر است و تنها با تماشای آن از آسمان میتوانید به عظمت و زیبایی واقعی آن پی ببرید.

منبع: بانک تور و گردشگری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *