رشد میکروبهای بیماریزا بر روی گیره ها!
جراحت های پوستی و تعریق می تواند در انتقال بیماری ها موثر باشد. فرد مصدوم باید قبل از تمرین یا مسابقه آسیب دیدگی خود را درمان کند و بهداشت فردی را حتی الامکان رعایت کند.
در این رشته انواع پودرهایی که استفاده می کنند باعث بروز حساسیت هایی در پوست می شوند که رعایت بهداشت بعد از تمرین و مسابقات در کاهش بیماری تاثیر دارد و ایجاد خارش، قرمزی و بروز ضایعات پوستی نشانه های بیماری های حساسیتی است.
افرادی که حساسیت های تنفسی دارند در هنگام تماس با گرد و خاک می توانند واکنش سخت و شدید نشان دهند و کسانی که آسم دارند باید بیشتر مراقب باشند.
انتقال بیماری های پوستی در سنگنوردی از طریق تماس با گیره که به طور مداوم انجام می شود، بروز پیدا می کند.
رشد میکروب های بیماری زا بر روی گیره ها و دیواره ها زمانی بیشتر می شود که محل آنها مرطوب و تاریک باشد و تماس مکرر با عرق ورزشکار زمینه مناسب را برای رشد این بیماری ها به خصوص بیماری های قارچی فراهم می کند.
در سنگ”نوردی صدمات پوستی و جسمی اجتناب ناپذیر است و بیماری های هپاتیت، ایدز و ویروس های بیماری زا می تواند از طریق تماس خون به خون حاصل شود. وی اشاره کرد: ممکن است فردی که صدمه دیده خونش بر روی گیره ها و دیواره موجود باشد و ورزشکار بعدی هنگام تمرین با خون وی تماس پیدا کرده و سبب انتقال بیماری شود.
مواردی که مسئولان دیواره ها باید انجام بدهند شامل پاکسازی دوره ای گیره های دیواره ها، ضد عفونی و شستشو با فرچه های مناسب و دقت در درمان سنگنورد زمانی که مصدوم است می باشد که در این مواقع از ادامه سنگنوردی وی باید ممانعت شود.
در سنگنوردی در طبیعت به علت تابش مستقیم اشعه ماورا بنفش زمینه پاکسازی گیره ها و دیواره ها مهیا است.
رعایت نکات بهداشتی و ایمنی ورزشکار در سنگنوردی می تواند در کاهش بیماری ها و صدمات جسمی به سنگنورد موثر باشد.
دیدگاهتان را بنویسید