صعود به قله‌های قزل‌ارسلان و دائم‌برف

در راستای اجرای برنامه‌های زمانبندی شده باشگاه قاجر قروه، صعود به قله‌های قزل‌ارسلان و دائم‌برف در روز جمعه ۳۰ آبان‌ماه انجام شد. این برنامه با حضور ۸ نفر از اعضای باشگاه و یک نفر میهمان اجرا گردید.

اعضای شرکت‌کننده در برنامه:

آقایان؛ عبدالله سنگین‌آبادی (سرپرست)، علی الیاسی (مسئول فنی)، شهرام نعمتی، طیب صالحی، رحمان رضایی، محمد میرانی، محمدرضا جلالی و علیرضا میمنت‌آبادی، جواد سلیمانی (مهمان)

حرکت گروه ساعت ۵ صبح از شهر قروه به‌سمت روستای وهنان آغاز شد. این روستا در مسیر جاده همدان–کرمانشاه و پس از روستای سیمین قرار گرفته و در دامنه‌ی غربی قله‌های قزل‌ارسلان و دائم‌برف و پای کوه کرکسین واقع شده است. پیش از ورود به روستا، مسیر خاکی سمت چپ جاده از مسیر آسفالته جدا شده و به دامنه این دو قله منتهی می‌شود که تردد گروه از همین مسیر انجام گرفت.

ساعت ۶:۴۰ خودروها در انتهای مسیر خاکی و کنار چند جایگاه تابستانه دامداران پارک شد و حرکت از مسیر پاکوب آغاز گردید. دما در ابتدای صعود حدود ۴ تا ۵ درجه زیر صفر بود. پس از حدود نیم ساعت پیمایش، چشمه‌ای در کنار پاکوب قرار داشت که آخرین محل دسترسی به آب محسوب می‌شد و از آن نقطه به بعد آب وجود نداشت.

در ادامه مسیر، گروه به دو تیم تقسیم شد:

تیم چهار نفره به‌سوی قله قزل‌ارسلان، و تیم پنج نفره به‌سمت قله دائم‌برف حرکت کردند. قرار بر این بود که پس از صعود، هر دو تیم در جان‌پناه فلزی واقع در گردنه بین دو قله، مجدداً به یکدیگر ملحق شوند. این جان‌پناه ظرفیت حدود ۱۵ نفر را دارد.

هر دو تیم در ساعت ۹ صبح به قله‌های هدف خود رسیدند و در مسیر برگشت ساعت ۱۰:۳۰ به جان‌پناه بازگشتند. پس از نیم ساعت استراحت و صرف صبحانه، فرود آغاز شد و در نهایت گروه ساعت ۱۱:۳۰ به محل پارک خودروها رسید و برنامه با موفقیت خاتمه یافت.

لازم به ذکر است چشمه‌ای در دامنه غربی قله دائم‌برف و نزدیک جان‌پناه وجود دارد که تنها در فصول بهار و تابستان آب دارد و در این فصل خشک بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *