حادثه علم چال : عارضه ی قلبی یا سقوط و شکستگی ران ؟!

در حالی که در اخبار اولیه مربوط به مرگ یکی از اعضای باشگاه کوه نوردی دماوند ( فخرالدین صدر سلفی ) در منطقه ی علم کوه ، فقط از ” عارضه و ایست قلبی ” به عنوان دلیل اصلی حادثه نام برده شده بود ،  امروز دکتر حمید مساعدیان در وبلاگ انجمن پزشکی کوهستان ایران به روایت دیگری ( سقوط احتمالی و شکستگی ران ) نیز اشاره کرده است .

_ دلیل اصلی مرگ فخرالدین صدر سلفی در ارتفاعات علم چال چه بوده است ؟ عارضه و ایست قلبی ؟ سقوط احتمالی و شکستگی ران ؟ یا هر دو ؟ یا … ؟

_ با توجه به ابهام و تناقض در روایت های موجود ، مدیران باشگاه کوه نوردی دماوند و سرپرست برنامه ( کیومرث کاویانی زاده ) وظیفه دارند با انتشار گزارشی شفاف و کامل  ، ابعاد حادثه و دلایل مرگ فخرالدین صدر سلفی را برای افکار عمومی جامعه  کوه نوردی کشورمان توضیح دهند .

منبع:سایت کلاغها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *